Dit is ons DNA
Copyright © 2009-2016 WeTalk Telecom Lees ook onze Privacy Policy, Cookie Policy, Klachtenregeling en Algemene Voorwaarden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
WeTalk Telecom is dé zakelijk service provider uit Maastricht. Dagelijks zorgen wij ervoor dat vele bedrijven, groot en klein, kunnen vertrouwen op razendsnel internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. Meer weten? Bel ons op 043-7600 001.
WeTalk
Direct naar
Een goed advies van de experts nodig?
Wij staan voor jou klaar. Elke werkdag van 09:00 tot 18:00. Advies 043 7600 001 Klantenservice 043 7600 999
Mobiel op het kwaliteitsnetwerk van
Met de snelheid van
Partner Programma
WeTalk Telecom Welkom bij de service provider uit Maastricht
WeTalk Telecom is een van Nederlands snelstgroeiende B2B telecom service providers met een aanbod van business- grade diensten en producten voor zowel access, voice, data als mobile. Onze missie, het leveren van dat wat er voor onze klanten het meeste toe doet, jou verbinden met jouw klanten, collega’s en leveranciers, door middel van betrouwbare, easy-to-use, innovatieve en kostenbewuste oplossingen. Als WeTalk Telecom zijn wij ervan overtuigd dat voordelige, betrouwbare telecomoplossingen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Wij proberen altijd het ‘meeste waar voor je geld’ te bieden en in de huidige markt is hier een duidelijke be- hoefte aan. Wij draaien op innovatie en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten die waarde toevoegen, maar nog veel belangrijker, onze klanten verder ontzorgen. Wij verzorgen telecom vanuit de grond met fiber en koper, tot in de lucht met meer dan 95% landelijke 4G dekking en in de cloud met diensten als Online Dashboard en Microsoft 365. Telecom made simple’ is dan niet alleen maar een pay off, het is deel van ons DNA.
Dit is ons DNA
Partner Programma
Vacatures
Contact opnemen
Welkom bij WeTalk Telecom
Business Partners
Value Added Reseller
Business Partners verkopen het complete portfolio van WeTalk Telecom onder eigen naam en voor eigen risico (white label). De partner onderhoudt de relatie met de eindklant, evenals de factuurrelatie. Bel voor meer informatie 043-206 1155
Value Added Resellers verkopen het complete portfolio van WeTalk Telecom aan eindklanten. Afhankelijk van het niveau van het partnerschap zorgt de reseller al dan niet voor technische ondersteuning. Bel voor meer informatie 043-206 1155
Vacatures
Ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan zit je bij ons goed. WeTalk Telecom heeft geregeld vacatures voor leuke functies op gebied van telecom, ICT en sales (telesales & retail). Ben jij iemand die graag bedrijven adviseert over de beste cloud services, IP telefonie en de laatste hardware? Ben jij die commerciële topper met kennis van ICT of ben jij die ICT’er met gevoel voor verkoop?
Contact opnemen
Voel jij wel iets voor een stage bij WeTalk Telecom? Neem dan contact met ons op via 043-206 1155.
Onze vacatures
Helaas hebben wij momenteel geen vacatures.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Contact met ons opnemen?
Voor niet service of advies gerelateerd contact kan men ons bereiken via onderstaand telefoonnummer. Bel 043-206 1155 Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.
Technische ondersteuning nodig?
Technische ondersteuning nodig of vragen over een factuur? Bezoek dan onze support pagina.
Advies nodig? Bel ons 043 7600 001
DEMO AANVRAGEN DEMO AANVRAGEN